Najnovšie recenzie zo sekcie Plutvy
Makke plutvicky vhodne pre trening. Dcerka si ich pochvaluje, dobre drzia a su velmi pohodlne.
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Ďakujeme za recenziu. Plutvy Microfin sú výborné tréningové plutvy, sme veľmi radi, že je s nimi aj vaša dcéra spokojná.
Maja, Plutvy.sk
Plutvy sadli ako uliate, kvalitny material, plavcovi celkom pohodlne :), cislo vyhovujuce podla udanej velkosti..
Urcite odporucam..
- Syn je veľmi spokojný
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Martina, ďakujeme za recenziu. Nech sa s nimi synovi dobre pláva!
- pohodlne
zatiaľ výborné vlastnosti plutiev
- dcéra spokojná po všetkých stránkach
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Ďakujeme, Marek za recenziu. A dcére prajeme príjemné plávanie.
Maja, Plutvy.sk
plutvy majú dĺžku akurát, ani nie príliš dlhé ani krátke
- spĺňa všetky požiadavky dcéry aj trénera
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Ivanka, teší nás, že sú s nimi všetci spokojní. Ďakujeme za recenziu.
spokojnost
- Cena dopravy navyše
Výborné tréningové plutvy, deti sú s nimi veľmi spokojné. Dobre sedia, ale sú trochu širšie, na úzku nôžku je potrebné o niečo menšie číslo.
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Sme radi, že sa deťom plutvy páčia. V prípade, že je v plutvách trochu miesta, dá sa použiť neoprénová či bavlnená ponožka na jeho vyplnenie, kým noha dorastie. Ďakujeme za Vašu recenziu.
Maja, Plutvy.sk
Plutva je super ďakujem, je mäkká a pohodlná a dobre sa s ňou pláva, nám ani kŕče v nohách, aj veľkosť sadla perfektne
Som velmi spokojná.
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Lenka, sme radi, že ste s plutvami spokojná. Prajeme Vám príjemné plávanie.
Maja, Plutvy.sk
Sú perfektné. Kupovala som ich pre syna na plavecký výcvik. Nakoľko ešte rastie, tak som kúpila o číslo väčšie. A perfektne sedia. Bude ich mať aj na ďalší rok. Kedže syn nemá rád dlhé plutvy, tak toto bola istá voľba- majú skrátenú plutvu. Kvalita výrobku OK, aj cena prijateľná. Odporúčam.
Reakcia obchodu Plutvy.sk
EG, ďakujeme za recenziu. Sú to výborné plutvy na plavecký tréning. Teší nás, že sa v nich aj vášmu synovi dobre pláva.
Maja, Plutvy.sk
Výborne sedia - netlačia.
- nastavenie veľkosti, nie sú veľké a ako amatérovi plne vyhovujú
- Sirsi strih
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Mrzí nás, že Vám plutvy nesadli. Tieto sú však špecifické úzkou botičkou a zákazníkov s úzkymi chodilo sedia najlepšie. Vyskúšajte prípadne o číslo menšiu veľkosť alebo vyplniť priestor tenkou neoprénovou ponožkou.
Maja, plutvy.sk
Ešte som ho neskusal
Veľmi dobré plutvy na svoj účel
- splnili očakávania
Reakcia obchodu Plutvy.sk
Ďakujeme, Eva, za recenziu, nech Vám dlho slúžia!
Maja, Plutvy.sk
Zobrazujem 121 - 140 zo 208 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...11 Ďalšie »